Hirdetés

A World of Warcraft Classic játékosai magányosnak érzik magukat

|

A Season of Discovery iszonyatos lelkesedéssel övezve indult, így viszont a szerverek a rengeteg játékost szétszórták.

Hirdetés

A World of Warcraft Classic hatalmas rajongótábort tudhat magáénak, így a játékosok a Season of Discovery újdonságaira is rávetették magukat. A régi világot a Blizzard megtömte újdonságokkal, képességekkel, tárgyakkal és raiddel, amit a jelenleg 25-ös szintnél járó hősök fedezhetnek fel.

A tartalmak mellett már a szervertechnika sem a régi, aminek köszönhetően egy relatíve kis számú szervergép is otthont tud adni az SoD számtalan játékosának. A kulcs a layering, ami több rétegre szórja szét a tömeget.

Hirdetés

A layering tökéletes megoldás arra, hogy ne kelljen sorban állni, viszont természeténél fogva csökkenti a látható karakterek mennyiségét a világban. Most a kezdeti lelkesedés elhalt a játék körül, egyre többen érzik magányosnak magukat és kérik a Blizzardot, hogy húzza össze a rétegeket.

Layering changes makes the world feel so much emptier
byu/tomato-bug inclassicwow

Sokan jelezték már különféle felületeken, hogy egy szellemvárosban érzik magukat, miközben a World of Warcraft elvileg legnépszerűbb területein lépkednek keresztül. Én személy szerint ilyet még nem tapasztaltam, de én az SoD egyik legnépszerűbb szerverén élek, így ez nem meglepő.

Ahogy csökken a lelkesedés Classic új formájával kapcsolatban, és a játékosok kezdenek az új tartalmak végére érni, úgy a Blizzard valószínűleg közbe fog lépni. Már csak azt reméljük, hogy még az ünnepek előtt cselekednek, és nem hagyják magukra a kevésbé népszerű szervereken éldegélő kalandozókat.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)