Hirdetés

A World of Warcraft és a Kinect találkozása.

|

Mi lesz abból, ha a Blizzard szoftverét a Microsoft hardverével házasítjuk? Biztos nem egy izmos testű ork WALL-E fejjel.

Hirdetés

Rengeteg klassz cucc származik abból, ha két eltérő dolog „összetalálkozik". Gondoljunk csak a krémfagyi és az ostyaszerű tölcsérekre, a fiuk és lányok (köhöm...) romantikus kapcsolatára vagy a jég és a különböző koktélok jótékony párosítására.

Látva a lenti videót, elgondolkodtam azon, hogy hogyan nyomnék le így egy több órás partit. A derekam valószínűleg testen belüli „államcsínyt" követne el. Mindenesetre érdekes próbálkozás... A bemutató első részében az illetékesek azt demonstrálják, hogy miképpen irányíthatjuk WoW-os karakterünket a Kinect segítségével. A második felében pedig megismerkedhetünk azzal a programmal (FAAAST), ami mindezt lehetővé teszi. Ha ez az új technológia kellő mozgásteret nyer majd, akkor végre beköszönthet PC-re is az aktívabb játékélmény időszaka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)