Hirdetés

A World of Warcraft helykitalálós játéka még a legnagyobb veteránokat is próbára teszi

|

Hiába jártad be Azerothot és az ahhoz kapcsolódó világokat, ez a játék még téged is meg fog izzasztani.

Hirdetés

Az elmúlt 18 év alatt a Blizzard egy hatalmas világot rakott össze nekünk. A World of Warcraft már az első pillanattól fogva lenyűgöző helyszínekre invitált bennünket, melyeket mind a mai napig örömmel látogatunk, és egy-egy képet látva azonnal felismerünk.

Ezért is lett tökéletes célpontja egy Geoguessr-stílusú webjátéknak. Ha elindítjátok a mókát, akkor kaptok egy fotót, és meg kell tippelnetek, hogy az adott helyszín hol van a világtérképen.

Hirdetés

Eastern Kingdom, Kalimdor, Outland, Northrend, Pandaria, Draenor, Kul Tiras, Zandalar és a Shadowlands mind-mind részei a felhozatalnak. Ennek köszönhető, hogy az ingyenes mókában már 100 000 megtippelhető helyszín van. A játék indításakor kiválaszthatjátok az adott kontinenseket, de bedobhatjátok akár az összeset is a keverőbe, megadhatjátok a saját idő- és feladatlimiteteket és mehet is az agyalás.

Majd hagyjátok itt a kommentekben, hogy nektek hogyan sikerült. Nekem leginkább csak a Cataclysm új helyszíneivel voltak problémáim, mivel akkor voltam a legkevésbé aktív.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)