Hirdetés

A World of Warcraft még simán megjelenhet konzolokra

|

Nagyon régóta mennek találgatások egy port lehetőségéről, de közelebb vagyunk a megvalósulásához, mint eddig bármikor.

Hirdetés

A BlizzCon 2023 hírei után a gaming világ egy része a World of Warcraft körül pörög, így a GamesRadar is készített egy interjút a fejlesztőkkel, pontosabban a World of Warcraft főproducerével, Holly Longdale-lel, akit, mint az már hagyománnyá vált, elkezdtek a konzolos verzióról faggatni. Most, hogy a Blizzard az Xbox ernyője alá került, ez már nem annyira elképzelhetetlen.

Holly sajnos semmit sem tudott megerősíteni, de attól nagyon messze volt, hogy tagadná a konzolos portolással kapcsolatos törekvéseket.

"Persze, folyton beszélünk róla. Nem hinném, hogy túl nehéz lenne megoldani. Szerintem nagyon jó helyzetben vagyunk ehhez, ami persze az oka annak, hogy egyáltalán beszélünk róla."

Aki a túl sok gomb és mechanika miatt aggódna, azokat emlékeztetnénk, hogy a Final Fantasy XIV is egy brutálisan komplex MMORPG, amit sokan szándékosan játszanak kontrollerrel még PC-n is. A Square Enix hibátlanul oldotta meg a játék kezelőfelületének gamepadre alakítását, ami azt jelenti, hogy ez a Blizzard számára sem lehetetlen küldetés.

Hirdetés

Azért aki WoW-ozna, még ne adja el a gépét.

"Rengeteg dolgunk van jelenleg. Lesz ez a három kiegészítőnk, és most azokért aggódunk. Persze nagyon őszintétlen lenne, ha azt mondanánk, hogy nem beszélünk konzolos verzióról mert hát persze, hogy beszélünk róla. A Microsoft részei vagyunk."

Reméljük, hogy egyszer a beszélgetéseknek eredménye is lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)