Hirdetés

A World of Warcraft Orgrimmarjának Unreal Engine 5-ös változatától leesett az állunk

|

A World of Warcraft rajongói nagy lelkesedéssel szokták újjávarázsolni a világ egyes részeit, de kevés olyan lenyűgöző munkát láttunk, mint ez az Orgrimmar rekreáció.

Hirdetés

Az Epic Games most mindenhol tolja az Unreal Engine 5-öt, és nem véletlenül: a motor elképesztő látványvilágot képes kirajzolni, aminek AXCEL munkája is ékes bizonyítéka. Az UE5- és World of Warcraft-rajongó ugyanis nekiugrott megépíteni Orgrimmar kapuit, és az azt körülvevő vidéket.

Az eredmény elképesztő: a kőfalak, a Horde zászlók és Durotar vörös homokja egy csodálatos egésszé állnak össze.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni, hogy bár a magas felbontású textúráknak és a fotórealizmusig kidolgozott részleteknek köszönhetően tényleg leesett az állunk, ez közel játszhatatlan lenne egy valódi környezetben. Mondjuk ez nem akadályozott meg minket az álmodozásban.

A World of Warcraft egyébként hamarosan nagy változásokon fog keresztül menni, legalábbis erre számítunk majd az április 19-én esedékes bejelentés nyomában. Érkezik az új kiegészítő, és mi már alig várjuk, hogy magunk mögött hagyhassuk a Shadowlands katyvaszát.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)