Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands első frissítése még ebben a hónapban befut

|

A Chains of Domination rengeteget késett, de úgy tűnik, hogy a Blizzard végre összeszedte magát. Megkaptuk a megjelenési dátumot, lehet készülni.

Hirdetés

A World of Warcraft: Shadowlands egy közel sem hibátlan kiegészítő, de ennek ellenére vállalható módon indított el minket a túlvilági kalandjainkra. Nagy problémát a tartalom alacsony mennyisége és egyes játékrendszerek hiányossságai jelentettek, ezek pedig csak egyre súlyosabb gondoknak tűnnek 7 hónappal a kiegészítő megjelenése után.

A Blizzard láthatóan nem tudott adaptálódni a COVID-19 okozta munkakörülményekhez, ez pedig rányomta a bélyegét a frissítések gyártási tempójára.

Hirdetés

Akárhogy is, mostmár nincs messze a Chains of Domination címmel érkező tartalmi csomag. A 9.1  június 29-én érkezik Észak-Amerikába, és egy nappal később Európába. Megnyit egy új zónát, hoz egy új raidet, egy mega-dungeont, átalakítja a Torghast élmény jelentős részét, és tovább meséli a sztorit, amit a 9.0 elindított.

Az újdonságok izgalmasnak ígérkeznek, már csak abban reménykedünk, hogy a 9.1 után a srácok kicsit összekapják a gyártósort.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)