Hirdetés

A World of Warcraft új játékmódja már a héten befut

|

Készítsétek a túrabakancsokat, mert újra szintezni indulunk. A világ a régi, a szabályok újak.

Hirdetés

A tavalyi BlizzCon után kiderült, hogy a World of Warcraft Classic részlege hamarosan egy új opcióval is bővülni fog. A Self-Found mód más játékokban általában egy extra nehezítést jelent, ami elzárja a résztvevők elől a karakterek közti kereskedelem lehetőségét.

Nem lesz ez másképp a World of Warcraftban sem: az  érkező Self-Found Adventurer opció lehetetlenné teszi majd a postán, aukciós házon vagy közvetlen kapcsolaton keresztüli kereskedést. A kalandozók teljesen magukra maradnak majd Azeroth veszélyekkel teli világában.

Hirdetés

A Self-Found egy Hardcore opció, így értelemszerűen a szerverstruktúra szokásos szabályai maradnak: minden karakternek egy élete van, így ha az elpatkol, akkor vagy visszük azt a Classic Era szerverekre, vagy hagyjuk a szellemét ott lebegni a karakterválasztó képernyőnkön. A Self-Found nehezítés egy buffként jeleneik majd meg a játékban, amit egyébként eltávolíttathatunk egy NPC-vel. Ha a buff egyszer lekerül, azt nem tehetjük vissza, így alaposan meg kell fontolnunk döntéseinket.

A Hardcore Self-Found ezen a héten, pontosan február 29-én érkezik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)