Hirdetés

A World of Warcraft világa megújulhat és hamarosan ki is bővülhet

|

A WoW rajongók már találgatnak: visszatérünk a két fő kontinensre vagy új világokat látogatunk meg?

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight 10.2-es csomagja lesz valószínűleg a kiegészítő utolsó nagy tartalmi frissítése. Biztosan érkeznek hasonló kisebb update-ek, de lassan elkezdődik majd az átállás a következő kiegészítőre. Valószínűleg idén ősszel, a 2023-as BlizzConon fog kiderülni, hogy mi lesz a téma, de a közösség addig is találgatásba bocsátkozott az opciókat illetően. Az egyik legnépszerűbb elképzelés a régi világ folyton előkerülő remake-je.

Az Eastern Kingdoms és Kalimdor kontinensek a játék két legfontosabb darabkáját jelképezik. Rengeteg nosztalgia kapcsolódik hozzájuk, történelmük milliók életének vált a részesévé, ezért nem olyan meglepő, hogy a közösség azt reméli, hogy egyszer majd sor kerül ezek felújítására, ami egy közelmúltbeli interjú szerint egyáltalán nincs kizárva.

Hirdetés

Ion Hazzikostas, a játék vezető producere elmondta, hogy jó esély van a régi világ felújítására, de a csapat először tanulni szeretne a Cataclysm hibáiból, és megoldást találni arra, hogy megőrizhessék a jelenlegi tartalmakat és helyszíneket. Ez nyilvánvalóvá tette, hogy biztosan valami másról fog szólni a következő kiegészítő.

Akkor viszont hova megyünk? Erre még nem kaptunk választ, de a 10.2-es frissítés már az új helyszínekre készül. A Stormwindben található Portal terem például jelentősen kibővült a PTR verzióban.

Mehet a találgatás: szerintetek mi lesz a téma a következő kiegészítőben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)