Hirdetés

A World of Warcraftban lesz a Diablo IV megjelenési bulija?

|

Az éjféli launch partyk ideje már elmúlt, de a Blizzard úgy tűnik, hogy valami hasonló eseményt szeretne összehozni, csak a virtuális térben.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight következő frissítése a 10.1 lesz, amit jelenleg is tesztelhetnek már az érdeklődők. A csomag rengeteg újdonságot hoz majd, és már azt is tudjuk, hogy május 3-án fog élesedni.

A tesztelésnek köszönhetően az adatbányászok kezében van az új verzió, akik meló közben Diablo IV-es utalásokra bukkantak. Nagyon úgy néz ki, hogy a Blizzard egy crossover eseménnyel akarja megünnepelni majd az ARPG indulását.

Hirdetés

Nem ez lenne az első eset, hogy Sanctuary szörnyei beköszönnek Azerothra: 2017-ben volt már egy Diablo esemény, ami a franchise 20. évfordulóját ünnepelte. A pokoli parti visszatérésére most új tárgyak és leírások utalnak.

"Furcsa szelek fújnak egy másik világról. Különös, zsákokat cipelő lények járják a földet, és a hősök szívét új izgalmak hevítik."

A fenti sorokat találták az adatbányászok, olyan szövegek mellett, hogy "Treasure Goblinok bukkantak fel TBD-től TBD-ig". (A TBD itt placeholder, ki nem tűzött időpontokat helyettesít.) A Wirt's Leg, Treasure Nabbin' Bag és a Horadric Haversack tárgyak nevei is felbukkantak egy Winds of Sanctuary nevű buff mellett, ami elvileg 50% XP és 8% reputáció növekedést garantál.

Bármi is fog történni, az biztos, hogy a Blizzard készül valamire, amint többet tudunk, szólni fogunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)