Hirdetés

A World of Warcrafttal játszik a nyugat több mint fele

|

A nyugati MMO játékosok 54%-a World of Warcrafttal játszik.

Hirdetés

Tovább dominál a nyugati MMO piacon a Blizzard és a World of Warcraft, ami az észak-amerikai és európai területeket foglalja magába.

Egy friss kimutatás szerint bár a2008-as 60%-ról 2009-re 54%-ra esett vissza a World of Warcraft piaci részesedése, az nyugaton még mindig piacvezető termék. A kis visszaesés okának azt tartják, hogy 2009-ben nem jelent meg új World of Warcraft kiegészítő. A Cataclysm is csak most jár bétateszt fázisban. Az MMO piac bővülése egyébként folyamatos, annak ellenére, hogy óriási ugrás tapasztalható az ingyenesen játszható játékok terén. 2008-ban ez 1,4 milliárd, 2009-ben 1,6 milliárd dollár volt, a számítások szerint pedig 2014-re fogja elérni a 2 milliárd dollárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)