Hirdetés

A WoW Classic végül megkap egy sokat vitatott funkciót

|

A fejlesztők vagy nagyon autentikusak akartak maradni, vagy tényleg nem tudták eldönteni eddig, hogy most kell-e ez.

Hirdetés

A World of Warcraft: Wrath of the Lich King Classic indulása meglehetősen könnyedén lepörgött, egy apróságot leszámítva: hatalmas viták alakultak ki a közösségben a Random Dungeon Finder funkció szükségességével kapcsolatban.

Ez lehetővé teszi a modern WoW-ban, hogy egy gombnyomással keressünk egy csapatot egy véletlenszerű dungeonhoz, és azonnal mehessünk is öldökölni. Az RDF az eredeti Wrath of the Lich King életciklusának végén került be a játékba, így felmerült a kérdés, hogy kell-e ez nekünk a kiegészítő futamidejének egészére.

Hirdetés

A Blizzard válasza egyértelmű volt: egy csapatkeresőre alapvetően van szükség (ezt kaptunk is), de egy eszközre, ami magától hozza össze az embereket és ledobja őket a dungeonben, nincs. Brian Birmingham (a projekt akkori fejese) szerint az RDF szembe ment volna a WoW Classic elveivel.

Hamarosan érkeznek a Wrath of the Lich King utolsó frissítései. Az RDF eredetileg ezek egyikével érkezett, így nem tudni, hogy most emiatt, vagy másért, de meggondolta magát a Classic csapata. Egy fejlesztői közleményben hallhattuk, hogy visszatér az RDF, így jóval könnyebb lesz dungeonöket farmolni a Classicban, mint eddig bármikor.

Az RDF eszközzel együtt a Quest Helper is érkezik majd. Mindezeket hamarosan tesztelik a PTR-en, így akit érdekel a kísérletezés, az tartsa szemmel a tesztverziót.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)