Hirdetés

A WoW visszatér Kínába - "hamarosan"

|

Június 7 óta nincs WoW szolgáltatás Kínában - maga a hír nálunk a hónap "cikije" volt.

Hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, amikor a szolgáltatás egy hónapja szünetelt, most azonban "hamarosan" újraindulhat.

A Sajtó És Kiadványügyi Általános Bizottság (ilyen is van Kínában) befejezte a vizsgálódást, amely során meggyőződtek a játék tartalmáról, s hogy az megfelel-e a kínai népnek. A vizsgálat lezáródása azt is jelenti, hogy hamarosan újra elindulhatnak a szerverek, bár Zhang Yijun, a bizottság egyik igazgatója szerint még van egy két erőszakos tartalmi rész, amelyet az engedélyeztető szerveknek át kell nézniük, mielőtt a játék újraindulhat.

Amikor áprilisban a NetEase megkapta a jogot a játék működtetésére júniusra tették az időpontját, hogy a szervereket átállítják a régi szolgáltatóról az újra. Azonban a NetEase-en "kívülálló okok" miatt a játék nem indult újra, és offline június 7 óta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)