Hirdetés

A YouTube tréfás hozzászólásai

|

A YouTube jó, mert van rajta minden, a beszélő aranyhaltól az egymásra lövöldöző szomszédokig, és ehhez még hozzá is lehet szólni.

Hirdetés

Aki a YouTube milliónyi videója közül nem találja meg magának a neki tetszőket, az olyan, mintha az ember nem lenne regisztrálva a Facebookon (irónia alert!) Teljes filmek, filmrészletek, gitártanulási technikák, megvert feleségek, fejre állt motorosok, fára tekeredett siklóernyősök, és fahangú szupersztárok egyaránt vannak a TeCsőn, de a sort a végtelenségig lehetne folytatni. És nem utolsó sorban vannak a felhasználók, akik előszeretettel szólnak hozzá a videókhoz, így az egyébként unalmas, vagy legalábbis nem a nevetésre alapozó videók esetében is mosolyoghatunk. Az Electrose cikkében ezekből mutatunk be néhányat, mint amilyet itt is láthattok:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)