Hirdetés

Abe hétvégéje a GOG-on

|

Minden idők legviccesebb mudokonja egy ideje már beszerezhető a régi játékok tárházából. Most érdemes lecsapni rá.

Hirdetés

Abe fura egy figura. Mudokon, és mint ilyen, nem áll a tápláléklánc csúcsán, olyannyira nem, hogy ő, és egész fajtája a Glukkonok kedvenc eledele és rabszolgája. Milyen már, hogy a vacsora felszolgálja saját magát?

ody.jpg


Az első részben, vagyis az 1997-es Abe's Oddysee-ben még padlócsiszolóként tengeti napjait, ám kihallgatja glukkon főnöke terveit, látomása támad Nagy Arc-tól, s rájön, hőssé kell válnia. Az összevarrott szájú kis fickó keveset beszél, de akkor olyan kis cukimuki, hogy csak na. Fő fegyvere a hátsó testnyílásán eregetett gázkeverék... magyarán fingik, jó nagyot és büdöset.

exo.jpg


A második epizódban Abe's Exoddus, már "elismert" hősként száll szembe egy újabb glukkon iparvállalattal, amely az ősi mudokon sírboltokat fosztogatja, hogy az elhunytak csontjaiból (és lelkéből) kotyvasszon első osztályú italt.
Haláli ötlet.
A két játékot tartalmazó csomag most összesen 16.98 dollárba kerül, ám az akció csak hétfő éjfélig tart.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)