Hirdetés

Ace Combat 7: Skies Unknown - a legfrissebb trailer középpontjában a Typhoon nevű repülőgép áll

|

Vadonatúj kedvcsinálót tett közzé a Bandai Namco, amiben kicsit közelebbről is megismerkedhetünk a játék egyik gépével.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, akkor jövő év elején már repülőbe is pattanhatunk, hiszen érkezik az Ace Combat széria következő darabja. Ráadásul kaptunk egy újabb rövid kedvcsinálót az Ace Combat 7: Unknown Skies-hoz, ami bemutatja nekünk a játék egyik vezethető gépének működését.

Hirdetés

A most közzétett trailer nem túl hosszú, hiszen egy perces sincs, viszont megnézhetjük, hogy milyen érzés lesz a Typhoon névre hallgató repcsit vezetni, illetve azt is, miféle támadásokra lesz képes ez a harci gépezet.

Az Ace Combat: Unknown Skies 2019. január 18-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, valamivel később, február 1-én pedig PC-re is. Nektek hogy tetszik eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)