Hirdetés

Ace Combat: Assault Horizon - megjött PC-re is (videó)

|

Kellett rá közel két évet várni, de a Project Aces végre PC-re is elhozta az Ace Combat: Assault Horizon agresszív légiparádéját.

Hirdetés

Hazai pénznemünk kényesen változó árfolyamától függően kb. 9000 forintot kell kicsengetnie annak a pilótaéletre éhes vállalkozónak, aki a Steamen szeretné megvásárolni az Ace Combat: Assault Horizon PC-s verzióját, amely már szabadon elérhető.

Mi már mutattunk nektek korábban képeket a játékról, és RG Ace Combat: Assault Horizon tesztjét is erőteljesen ajánlanám bevizsgálásra a döntés előtt. A PC-s verzió sajátja egyébként egy felcsiszolt grafika (1900x1200), 16 fős multi (8 gép, 2 térkép, 27 skin és 9 fejlesztés), tehát ajánlott a kipróbálás. További kedvcsináló itt:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)