Hirdetés

Ace Combat: Infinity - megérkezett a debut trailer

|

A Namco Bandai és a Project Aces egy traillerrel rántotta le a leplet legújabb repülős játékukról, az Ace Combat: Infinity-ről.

Hirdetés

Idén év elején a jelent meg végre PC-re az Ace Combat: Assaul Horizon és úgy tűnik, hogy azóta sem pihentek az Project Aces-es fejlesztők, mert most be is jelentették legújabb repülős játékukat, az Ace Combat: Infinity-t.

Az első Ace Combat: Infinity trailer nem árul el túl sokat magáról a játékról, a hümmögő női hang, illetve a be-bevillanó nagyon menőnek tűnő repülők csak találgatásoknak hagynak helyet. Azt már tudjuk, hogy az alcím kitalálásánál nem izzadtak nagyon sokat a Project Aces-nél, illetve a trailer végén lévő felirat arra utal, hogy az Ace Combat: Infinity csak PlayStation 3-ra érkezik. 

Ha a sorozat korábbi epizódjaiból indulunk ki, akkor hatalmas légi csatákra és látványos manőverekre számíthatunk, de erről majd biztosat csak az első gameplay trailer után tudunk mondani. Az Ace Combat: Infinity megjelenésének dátumáról egyelőre nincs hír.

Ti szeretitek a repülős játékokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)