Hirdetés

Ace Combat Infinity - csak félig ingyenes

|

Mégsem lesz annyira ingyenes az Ace Combat Infinity, mint amennyire ígérték.

Hirdetés

A Namco Bandai korábbi bejelentéséből kiderült, hogy a PlayStation 3 exkluzív Ace Combat Infinity free-to-play címként jelenik meg valamikor 2013 folyamán, viszont a beharangozott ingyenesség csalóka.

Az Ace Combat Infinity projekt vezetője, Kazutoni Kono egy interjúban megemlítette, hogy bár a játék minden téren visszatér a gyökereihez, az Infinity csak félig lesz free-to-play, ami kizárólag a kampány részre vonatkozik. Kono tutorial résznek nevezte az egyjátékos módot, ami felkészíti a játékosokat az online kompetitív élményekre, azért viszont már a pénztárcánkba kell nyúlni.

Alapesetben a multis részért sem kellene fizetnünk, de a Namco Bandai egy olyan üzemanyagrendszert dolgozott ki, melynek köszönhetően a pilóták csak limitált mennyiségű üzemanyaggal rendelkeznek (és ha elfogy, csigalassúsággal tölt csak vissza), így a hosszabb összecsapásokhoz elengedhetetlen lesz a tartályok feltöltése - immáron pénzért. No komment.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)