Hirdetés

Achievement Unlocked - Bezsebeled mindegyiket?

|

Összesen száz megszerezhető kitüntetés vár ránk az Achievement Unlocked világában. Ötletesen kifacsart Achi-utánzat.

Hirdetés

Januártól kötelező minden PlayStation 3 alkotásba megszerezhető trófeákat integrálni, ellenkező esetben megdádázzák a fejlesztőket és alkotásuk nehezített körülmények között sem tudja majd letudni a minden esetben kötelező hitelesítési procedúrát. Az Xbox 360 rendszerek esetében nincsen szükséges hasonló intézkedésre, a konzolra megjelenő játékokban dögivel találhatunk levadászható kitüntetéseket, de mi a helyzet a flash produktumokkal? Őszintén szólva kevés olyan példánnyal találkoztam, melyben kiélhettem volna gyűjtögető mániámat. Mielőtt nekiláttam volna a Játéközön mai ajánlójának megírásához néhány percen keresztül elszórakoztam az Achievement Unlocked című alkotással, gondoltam megosztom veletek, de Flummox3d megelőzött és begyűjtötte érte az elismeréseket. Nevéből adódóan egyetlen feladattal számolhatunk: gyűjtsük össze az összes kitüntetést, melyet a szórakozott kedvű készítők összeállítottak számunkra. Nem bonyolult csak elborult, összesen 100 plecsnit kell megszereznünk (segítséget itt találhattok), néha egészen érdekes módon. Konkréten mindenért kapunk valamit (space billentyű leütése, kurzorok leütése, halál, hang kikapcsolása, görgetés, stb), azonban mindent összeszedni már nehezebb feladat. Legyetek kreatívak.

achievement_unlocked.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)