Hirdetés

Call of Duty: Ghosts - Xbox One-on problémák vannak az fps-sel

|

Az Onslaught DLC ugyan számos újítással és javítással érkezett, az Xbox One játékosok öröme nem felhőtlen. A játék egyes pályákon eldobálja az frame-eket.

Hirdetés

A Ghosts játékosok életét eddig csak a trollok nehezítették a Microsoft új konzolján, most azonban új problémákkal kell szembenézniük. A két napja megjelent Onslaught DLC, vagy a vele együtt érkező patch kódjában valamit csúnyán elnéztek a fejlesztők, a játék ugyanis nem várt visszaesést produkált.

A probléma leginkább teljesítménybeli, de a megjelenítés terén is fellépett néhány furcsaság. Az esetenként széteső kép, remegő nézet és csökkenő képkockaszám számos pályán okoz gondot, a Stonehaven azonban kiemelkedik a többi közül. A Call of Duty: Ghosts-ban eddig fix 60 fps-sel tolhattuk a multit, most azonban ha az egész pályát belátjuk, akár 40-ig is leeshet a számláló. A csipázás sem túl effektív, itt simán 30 fps alá kúszik a játék, de a NeoGAF egyes felhasználói 20 alatti esetekről is beszámoltak.

A tervek szerint a patch számos stabilitási problémára jelentett volna gyógyírt, hogy tökéletesítsék a multiplayert. Ehhez képest sikerült mellényúlni egy picit, reméljük már dolgoznak a problémán. Az Onslaught PC-s és PlayStation-ös változata február végén kerül a boltok polcaira, ezek már valószínűleg nem tartalmaznak majd hasonló meglepetést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)