Hirdetés

Új játékot mutat be az Activision

|

Április 14-ére hívta össze a sajtó képviselőit az Activision, hogy még az E3 előtt leleplezze új játékát. Érdekes lesz, az biztos.

Hirdetés

Ma reggel több külföldi online magazin kapott meghívót az Activisiontől, mely egy SoundDial nevű fesztiválra szól, ahol olyan bandák játszanak, mint a Broken Tide, a Blackout Conspiracy, az Our Pasts Collide, vagy a The Jephson Hangout. Keressetek rá nyugodtan bármelyikre.

A meghívón azért, hogy egyértelmű legyen, az is szerepel, hogy az Activision új játékot leplez le április 14-én, viszont a meghívottakat sem a helyszínről, sem további részletekről nem tájékoztatták. 

A fentiek alapján nagy eséllyel tippelhetünk arra, hogy a szóban forgó játék az új Guitar Hero. Ezt több, casting oldalakon található profil is megerősíti: Klaudyna Pawlicka például 2014-ben egy a SoundDialhoz készült interaktív videoklip forgatásán vett részt Kevin Stuart Flee pedig a Sounddial nevű cégnek dolgozott egy interaktív zenés videojátékon. Ha körülnéztek a Casting Call Prón, sok olyan színészt találhattok, akik a Pulse Filmsnek dolgoztak 2014-ben, egy Guitar Hero projekten.

Az új Guitar Hero játékot állítólag a FreeStyleGames fejleszti (a korábbi fejlesztők közül a Harmonix már csak a Rock Bandet csinálja, a Vicarious Visions és a Neversoft pedig megszűntek), akik a DJ Herót és a nintendós Sing Partyt is készítették. A csapat jelenleg egy új, „forradalmi, úttörő” multiplatform és mobilos projekten dolgozik. Meglátjuk 14-én.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)