Hirdetés

Activision - Három Call of Duty két év alatt

|

Az Activision egyik bloggere elárulta, hogy három új Call of Duty játék került piacra a következő két évben

Hirdetés

Bár nemigazán látunk a színfalak mögé, az Activision és az Infinity Ward kakaskodása azért kellően lázba hozta a játékosokat és a média szereplőit egyaránt. A gonosz szerepét valamilyen úton-módon „elnyerő" Activision most a közösségi oldalakon indított támadást az őt szidalmazók ellen.

Dan Amrich a kiadó bloggere nemrég egy fórumtémát nyitott a Facebook, beszédes nevű Gamers against Bobby Kotick & Activision csoportjában, Beszélgessünk az Avtivisionről címmel. Itt a meglepően értelmes és nyugodt érvek és ellenérvek áradatában egy dolog mindenképp megregedhatja az olvasók figyelmét, mégpedig hogy Dan Amrich három új Call of Duty játékot jósol az elkövetkezendő két évben. Hogy melyek lehetnek ezek? A Treyarch ugye lassan végez a vietnami helyszínű Call of Duty: Black Ops-szal, az eddigi menetrendnek megfelelően egy évre rá az Infinity Wardnak kellene letennie az asztalra a saját folytatását (Modern Warfare 3 I guess), illetve egy új stúdió merőben más Call of Duty játékára is számítani lehet, amely teljesen más stílus lesz, mint az eddig ismert részek. Ez úgy ahogy egybeesik Kotick úr korábbi ütemezésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)