Hirdetés

Ingyenes Call of Duty és remasterek hada készül az Activisionnél?

|

A szivárogtató szerint a cég a következő Call of Duty játékok mellett a Destiny helyén keletkezett űrt is szeretné betölteni.

Hirdetés

Általában fenntartásokkal kezeljük azokat, akik azt állítják, hogy belsős infókkal rendelkeznek még be sem jelentett játékokról, de a TheGamingRevolution nevű Twitter-oldalon korábban már többször is jelent meg olyan információ, ami végül valósnak bizonyult, így talán érdemes lehet fontolóra venni a titokzatos beépített ember legutóbbi kijelentéseit

Hirdetés

Azon valószínűleg senki nem lepődik meg, hogy készülnek a következő Call of Duty játékok, viszont az oldal üzemeltetője szerint a 2021-re betervezett játék (amit a soron következő Sledgehammer Games fejleszt) teljesen ingyenes lesz.

A kiadó a legutóbbi remasterek sikerén is felbuzdulhatott, ugyanis ha igazak a hírek, akkor a Modern Warfare 2, a Tony Hawk's Pro Skater és a Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex újragondolt változatai is készülőben vannak.

Ezek a pletykák talán nem lepnek meg senkit, viszont ennél sokkal érdekesebb, hogy az Activision arra készül, hogy valahogyan helyettesítse a Bungie-hoz visszavándorolt Destiny-t. Természetesen semmi nem derül ki arról, hogy ez a játék hogyan is fog kinézni, de talán nem lövünk nagyon mellé, ha egy sci-fi looter shooterként képzeljük el.

Korábbi pletykák ide vagy oda, nyilván továbbra is fontos figyelembe venni, hogy ezek csak találgatások, de érdemes lehet őket észben tartani, miközben az elkövetkező időszak bejelentéseit olvassuk az Activision részéről. Remélhetőleg minél hamarabb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)