Hirdetés

Activision - Új Call of Duty 2010-ben

|

Manapság bármerre nézünk, Call of Duty-t látunk. Ugyan ez várható 2010-ben is.

Hirdetés

Az Activision egy napokban megtartott konferencián megerősítette a jelenlévőket, hogy 2010 naptári évében egy új darabbal bővül a Call of Duty sorozat.


A nemzetközi sajtó persze leginkább csak ezt hallotta meg Mike Griffith elnök szavaiból, de a Call of Duty 7 mellett ígéretet kaptunk még új Guitar Hero, Shrek és Spider-Man játékok érkezésére is. A páros és páratlan CoD részek készítésének menetéhez hűen, az egyelőre csak Call of Duty 7 névvel futó projektért ismételten a Treyarch felel, de a jól bejáratott második világháborús helyszín végleg elveszni látszik. Néhány korábban napvilágot látott információ viszont azt engedi sejtetni, hogy a hetedik részben a hidegháború, néhány megtörtént melegháborújából vehetjük ki a részünket. Elvégre mi másét is keresnének a fejlesztők kubai, orosz, vietnámi és afrikai dallamokat, háttérzenét.

Mindez azt a pletykát sem cáfolja, amely szerint komoly esély látszik egy Call of Duty név alatt futó MMO eljövetelére. E mellett szól az is, hogy az Activision és a Vivendi (Sierra és Blizzard) házassága remek alapot biztosít a tapasztalatok egyesítésére, ami Activision részről az FPS és Call of Duty, míg Blizzard részről az MMO és talán a World of Warcraft tudományát jelenti. Várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)