Hirdetés

Activision - "Újra rekordot akarunk dönteni"

|

Az eddigi legnagyobb szórakoztatóipari startra készül az Activision

Hirdetés

Nem csak a Modern Warfare 2 sikereit akarja túlszárnyalni az Activision, hanem egyúttal az év legnagyobb szórakoztatóipari durranásának címét is be akarja zsebelni a Call of Duty: Black Ops-szal.

"Van egy fantasztikus játékunk és egy fantasztikus marketing kampányunk, a célunk tehát hogy egy újabb rekordot állítsunk fel, mint ahogy a Modern Warfare 2 esetében tettük. Az erőforrások amit a Black Ops fejlesztésébe és a marketingbe fektetünk a legnagyobbak az Activision történetében." -mondta Michaël Sportouch, általános európai Call of Duty menedzser (!). "Van 60 másodpercünk az Anglia-Bulgária meccs szünetében, ami az első nagyobb kommunikációs húzásunk Angliában. Attól fogva pedig nincs megállás." Az Activision egyébként is híres arról, hogy képes a fejlesztési költségeknél jóval nagyobb összeget költeni marketingre. Hiába, ők ebben jók.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)