Hirdetés

Activision - Nekünk nem kellenek a konzolok

|

Az Activision, és a konzolok viszonya nem éppen felhőtlen, de Bobby Kotick már tudja mit hoz a jövő.

Hirdetés

Az Activision számára legalábbis ki van jelölve az út. Mivel az Activision elnöke szerint sem a Microsoft, sem a Sony nem elég rugalmas, cége új irányvonalat követ majd a jövőben. A multiplatform fejlesztések helyett, az Activision játékai a jövőben egyáltalán nem igényelnek majd semmiféle konzolt.

Ezt a kijelentést a Deutsche Bank Securities Technology konferencián tette Bobby Kotick, akiről tudjuk, hogy szereti megmondani a frankót. A kissé pénzéhes nagyfőnök természetesen az OnLive, és hasonló technológián alapuló szolgáltatásokra gondolt, de ezek még egyelőre igencsak gyerekcipőben járó elgondolások, és a siker korántsem garantált. Jól teszi hát Bobby bátyó, ha egy ideig még fejleszt azért Xbox 360-ra, és PS3-ra is, hogy meglegyen a napi betevő...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)