Hirdetés

Activision pénzügyi rekordok

|

Az Activision sikeresnek értékelte az év első felét mivel a június 30-val bezáródó időszakban nem kevesebb, mint 241,1 millió amerikai dollárt sikerült bezsebelnie, ez 29,8 millióval több, mint a tavalyi év hasonló időszakában. A bevételek növeléséhez nagymértékben hozzájárult a Madagascar, a Fantastic 4 és az XBOX-ra és PS2-re megjelent Star Wars Episode III: Revenge of the Sith. A sok fontos cím mellett kiemelték, hogy az igazi aranytojást tojó tyúknak mégsem ezen játékok bizonyultak, hanem nem éppen meglepő módon a Doom3 XBOX-os megjelenése hozta a legtöbbet a konyhára. A cég gazdasági emberei további nyereségemelkedést várnak az év második felére.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)