Hirdetés

Activision vs Infinity Ward - Biztos a Modern Warfare 3

|

Egy valami biztosan kiderül a bírósági papírokat olvasva: lesz Modern Warfare 3!

Hirdetés

A kirúgott két Infinity Ward vezető, majd a nemrég maguktól távozó két másik tag esete jól mutatja, hogy milyen feszült a viszony az Activision és a milliárdokat érő gárda között.

Az oda-vissza pereskedésnek viszont van még egy jó tulajdonsága azon felül, hogy jót lehet szórakozni a naponta megjelenő híreken, mégpedig hogy a bírósági anyagok között konkrét utalásokat találhatunk a Modern Warfare 3-ra. Az interneten is olvasható kiadói dokumentumok állítják, hogy Jason West és Vince Zampella többek között azért akart szakítani az Activisionnel, hogy egy új stúdiót létrehozva késleltessék a Modern Warfare 3 előmunkálatait, és hogy ezt előnyként használják fel a kiadóval történő tárgyalások során. A két vezető, a korábban fennálló jóhiszeműséget és tisztességes üzletet felrúgva így arra kényszerítette az Activisiont, hogy plusz erőforrásokat szerezzen a Modern Warfare 3-nak. Hát, legalább ezt is megtudtuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)