Hirdetés

Ad Infinitum - első világháborús horrorjáték készül

|

A fejlesztők egy nem hétköznapi koncepcióval álltak elő, ami ötvözi a túlélőjátékot az első világégéssel.

Hirdetés

Viszonylag kevés olyan játék van, ami ezzel a témával foglalkozik, és a legtöbb általában a dolog akciódúsabb részét mutatja be, ezért is tűnik nagyon érdekesnek a német székhelyű indie, a StrixLab játéka, ami egy eddig még ismeretlen oldalról mutatja be a háború szörnyűségeit.

Hirdetés

Az Ad Infinitum első kedvcsináló előzetese még 2015-ben jelent meg, azóta pedig folyamatosan dolgoznak a srácok a projekten, ami jelenleg pre-alpha állapotban van és a Steam Greenlight rendszerében is megtalálható.

Az Unreal Engine 4-gyel készülő alkotás atmoszférikus horrorjáték lesz, amiben egy elhagyatott, első világháborús csatatéren kell túlélnünk, miközben a lövészárkokban bolyongunk, különféle logikai feladatokat oldunk meg és próbáljuk elkerülni a ránk vadászó lényeket. Az Ad Infinitum valós történelmi információkon alapszik, de számos kitalált elemet is beleszőnek a fejlesztők, amitől még izgalmasabb lesz a történet.

A tavalyi Gamescomon már kipróbálható volt a játék egy nagyon korai verziója, és a múlt hónapban is tartottak egy tesztfázist a srácok, így könnyel elképzelhető, hogy hamarosan mi is kapunk egy játszható változatot.

Az alapötlet tehát izgalmasan hangzik, kíváncsian várjuk, mit sikerül belőle kihoznia a StrixLab csapatának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)