Hirdetés

Adr1ft - űrbéli kaland VR-szemüveggel jöhet?

|

Az Oculus egyáltalán nem szeretné, ha játékokra kéne várniuk a vásárlóiknak a Rift megjelenése után, így az Adr1ft készítőivel is együttműködtek, hogy az űrbéli kaland nyitócím lehessen.

Hirdetés

Ha már vannak olyan asztronauták a Nemzetközi Űrállomáson, akiknek nem okoz gondot megnézni a Gravity című filmet, azok hamarosan növelhetik a tétet a Three One Zero hasonló témájú játékával, az Adr1fttel. A fejlesztők ugyanis bejelentették, hogy a játék 2016 elején jelenik meg az Oculus Rift egyik nyitócímeként.

Az együttműködés nem zárja ki, hogy az Adr1ft más platformokon is megjelenjen, így például Xbox One-ra és PlayStation 4-re is érkezik majd a játék.

"Az izgatottság, amit az Adr1ft VR rajongóitól láttunk, és az Oculus Rift úttörő technológiája egy különleges kombináció, anélkül, hogy valóban kimennénk az űrbe, valószínűleg ez lesz a legjobb módja, hogy megtapasztaljuk a súlytalanságot" - mondta Adam Orth, a Three One Zero kreatív igazgatója.

Az egyébként kérdéses, hogy a játék megjelenését csupán az Oculus rajtjához igazították, vagy egyébként is csúszásban voltak, ugyamis az eredeti bejelentéskor még nyárra ígérték az Adr1ftet, az E3-as trailerükön viszont már szeptmeberi rajtot ígértek nekünk.

Nektek hogy tetszik az Adr1ft?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)