Hirdetés

Adventi játékakciók - Battlefield 4 ünnepi hangulatban

|

Emlékeztek a tavalyi adventi mókára? Most ismét érkezett egy halom csodás akció, és minden nap láthattok egy érdekességet. Most éppen a Battlefield 4 köszön szépen.

Hirdetés

Minden nap új akció vár titeket a Meex Games-től az Adventi Játéközön keretében, amely december 5. és 20. között nyújt ünnepi áron játékokat PC-seknek és konzolosoknak egyaránt.

Az oldalon egy visszaszámláló található, amely azt mutatja meg, hogy mennyi ideig élhetsz még az éppen aktuális napi akciós ajánlattal, de szerencsére az ünnepi hangulat minden akció esetében rátesz még egy nap türelmi időt, tehát egyszerre két olcsó ajánlat is aktív. Ma van az első adventi nap, tehát most csak egy játékot találsz az oldalon, ez pedig a Battlefield 4. Szerencsére holnap is megveheted még, de akkor már új kedvezmény is vár, szóval egyre nehezebb lesz a választás...

Ha bármi kérdésed van a vásárlással kapcsolatosan, akkor ez a te oldalad, ha pedig az adventi akciók érdekelnek, akkor kattints ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)