Hirdetés

Adventure Time: The Secret of the Nameless Kingdom - novemberben újra Kalandra Fel!

|

Hamarosan ismét átvehetjük az irányítást Finn és Jake felett, de lehet, hogy a The Secret of the Nameless Kingdom még mindig kevés lesz a Kalandra Fel! rajongóknak.

Hirdetés

Vagy azoknak, akik szeretnének végre egy jó Adventure Time játékot PC-re és konzolokra (mobilon ha mást nem is, a Card Warst mindenképp próbáljátok ki!).

Ha nem számítjuk a böngészős változatból portolt Finn and Jake's Epic Questet, az utolsó Adventure Time játék az Explore the Dungeon Because I DON'T KNOW! volt, ami, mondjuk ki, nem sikerült jól. Most a Little Orbit és a Way Forward próbál elhozni egy olyan Kalandra Fel kalandot, aminek végre mindenki örülhet, de a leírás alapján egyelőre nem vagyunk biztosak abban, hogy ez tényleg jó lesz. A The Secret of the Nameless Kingdom ugyanis egy puzzle-elemekkel tarkított felülnézetes akció-kalandjáték, melyben Finnt és Jake-et Ooo földjének egy eddig feltáratlan területén kell vezérelnünk. A Nameless Kingdomot kimondottan a játék miatt teremtik meg, és soha nem látott karakterekkel, lényekkel találkozhatunk. Megjelenés novemberben PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és Nintendo 3DS-re.

Mit gondoltok, milyen lesz? Milyen lenne szerintetek egy jó Adventure Time játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)