Hirdetés

Afro Samurai - Zenés szeletelés

|

Friss videóval jelentkeztek az Afro Samurai fejlesztői, hogy biztosan nem feledkezzünk meg a hamarosan megjelenő játékról.

Hirdetés

Az ember azt gondolná, hogy november végére, de legkésőbb karácsonyra megjelenik minden atom gamma. A Namco Bandai azonban úgy látszik, nem foglalkozik ilyesmikkel, hiszen az Afro Samurai csak jövőre jelenik meg. Nem is akkora baj ez, hiszen így legalább lesz mit tolni majd januárban is, amikor annyira nem jellemző, hogy jobbnál jobb játékok jönnének ki.Az ünnepekre való tekintettel azért kidobtak egy trailert, nyilván abból a célból, hogy ne verjük már el az összes pénzünket idő előtt csacskaságokra, és ne feledjük, hogy a nagy imbaság hamarosan érkezik. Az ötlet jó, a videó jó, tehát nagy gond nincs. A videóban akad néhány részlet, amit esetleg már láthattunk, de jócskán van benne újdonság is. A pimasz, mikrofonfejű szamuráj - Samuel L. Jackson - továbbra is jól néz ki, és igen akrobatikus mozdulatokkal henteli a népet. A grafika kinek bejön, kinek nem, de az biztos, hogy stílusos - hiszen képregény adaptációról beszélünk, ugye. Tekintsük meg hát a trailert, esetleg elevenítsük fel kissé homályos emlékeinket, aztán nincs is más hátra, mint várakozni epedezve. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)