Hirdetés

Ez a speedrun az egyik legbetegebb dolog, amit valaha láttál

|

A Crypt of the Necrodancer legnehezebb fokozata az a szint, amit már követni is nehéz, nemhogy játszani.

Hirdetés

Ha valaki nem ismerné a Crypt of the Necrodancert: ez egy körökre osztott ritmusjáték, ahol minden ütem egy kör, vagyis ha nem nyomod meg időben a gombot, egyszerűen kimarad a köröd. Természetesen egy roguelike cuccról beszélünk, szóval ha meghalsz, kezdhetet elölről az egészet.

Hirdetés

A most zajló Awesome Games Done Quick egyik speedrunnere bevállalta a szinte lehetetlent. Spootybiscuit kiválasztotta a játék legnehezebb karakterét, így ha kihagy akár egyetlen ütemet is, sebződik, nekimegy a falnak, vagy pénzt vesz fel a pályáról, azonnal meghal, és kezdheti elölről az egészet.

Watch AGDQ 2019 benefiting Prevent Cancer Foundation - Avoid the Noid from GamesDoneQuick on www.twitch.tv

A harmadik világ végén meg is kapja a Death Metal bosst, ami alapjáraton is a legnehezebb a játékban, és mivel ezzel a karakterrel  játszik, végig meg van duplázva a tempó, így a bosson 350 bpm-et kell teljesítenie, ami másodpercenként majdnem 6 leütést jelent. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)