Hirdetés

Age of Angels - repkedő szellemek

|

Az Age of Angels egy új akció-szerepjáték, amelynek úgy esett, hogy tegnap előkerültek róla az első képek, ma pedig az első infók. Mi vagyunk Metathron, az Első Angyal, az Istenek hírnöke. Ellenséges világba küldtek minket, és rajtunk áll, hogy miután emberfeletti erőnkkel megtisztítottuk a földet, kinek a kezébe adjuk a hatalmat. A játék három "alvilágból" és azokon belül összesen 27 pályából áll, ezekre épül a történet. Szingli és multi módban is nyomulhatunk majd, három különböző fajjal. Összesen három (plusz egy rejtett) vége lehet a játéknak, és még elég kezdetleges állapotban van a honlap, meg a játék logója is, ezért nem is érhetők még el. Ezeket az infókat is csak a 3D Gamers külön kérésére adták ki.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)