Hirdetés

Age of Conan - a hatodik update információi

|

Erős kezdés, erős visszaesés, majd újra beleerősítés - ez jellemezte az Age of Conan eddigi életciklusát.

Hirdetés

Nemrég jelent meg a játék ötödik updateje, amely máris sok régi játékost vonzott vissza, illetve elég sok újoncot is bevitt Hyboriába.

A Funcom nagy örömében már azt is elárulta, hogy az elkövetkező, azaz hatos sorszámot viselő Age of Conan update milyen főbb jellemzőkkel rendelkezik majd.

A hatodik update leginkább a guildekkel kapcsolatos játékhelyzetekre koncentrál majd. A guildek úgynevezett elismertségi pontokat kaphatnak majd a tagjaik tevékenységéért (például craftoláskor vagy questek teljesítésekor), vagy mondjuk akkor, ha háborúznak rivális guildekkel. A guildeket ranglistában gyűjtik majd össze az elismertségi pontjaik alapján és ezeket a toplistákat bárki láthatja majd. Ezek az új játék-mechanikák jobban motiválni fogják a játékosokat és a guildeket a várostromok végrehajtására és a guild-játék elterjesztésére.

Egy új dungeon is bekerül a játékba House of Crom néven, több RAID lehetőség lesz, ahogy újabb PvP kihívásokat is tartalmaz majd a hatodik update. További információk és az új Age of Conan update megjelenési dátuma majd a késöbbiekben...

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)