Hirdetés

Age of Conan: az NVIDIA is besegít

|

A Funcom már egy ideje serényen dolgozik az Age Of Conan MMO játékán, ám hogy minden idők legjobb online játékát tudják letenni az asztalra, bejelentették, hogy az NVIDIA is besegít nekik egy kicsit.

Hirdetés

Ha belegondolunk óriási dobás lenne egy Windows Vista rendszerre és GeForce 8800-as VGA-ra optimalizált MMO játékot piacra dobni, hisz még gyakorlatilag egy riválissal sem rendelkeznének ezzel a technológiával, így lenne mivel behirdetni a programot. Természetesen a marketing mellett a játékra is oda akarnak figyelni, hisz mit ér a grafika megfelelő játékélmény nélkül. A cél tehát, az NVIDIA mérnökeivel karöltve, a legrealisztikusabb, csak online játszható RPG elkészítése, amivel utat mutathatnak majd a jövőben készülő játékok fejlesztőinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)