Hirdetés

Age of Conan béta

|

Az ősszel érkező Age of Conan számos forradalmi újdonságot hozhat az MMORPG-k világába. A játékosok által épített városok, a real-time harcrendszer, a single player hadjártat és nem utolsó sorban Conan világa talán meghozzák az áhított sikert. Most már a béta tesztre is feliratkozhatunk.

Hirdetés

Ugyan már lehet jelentkezni, de arról még nem szól a fáma, hogy mikor is kezdődne a teszt első fázisa. A kérdőívet ezen az oldalon lehet kitölteni. A regisztrálás alatt szükségünk lesz egy dxdiag jelentésre is a gépünk teljesítményéről, ami kiemelten fontos hiszen a programnak igen komoly grafikája lesz, ami a DirectX 10 kompatibilitást is magában foglalja. A fejlesztésért felelős Funcom egyelőre fix megjelenési időpontot sajnos nem adott meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)