Hirdetés

Age of Conan: HA készülg'

|

Conanról, a barbárról már sokat hallhattunk, sőt a szerencsésebbek láthatták is a tévébe' anno. Azonban nekem úgy tűnik, hogy a monitorjaikon még nem gyakran jelent meg. Ennek végetvetendő, a Funcom bejelentette legújabb MMORPG-jét, Age of Conan: Hyborian Adventures. Számomra érdekesnek hat, hogy a Funcom, aki anno az Anarchy Online nevű játékkal hatalmasat aratott, saját bevallása szerint a futurisztikus világ miatt (hisz végre szakítottak a szokásos középkori fantasy univerzummal); most visszavezeti a történelem láncát, ismét sárkányok, lovagok, kardok jönnek. Mindenesetre a srácoknak nagy tapasztalatuk van a témában, jó szerencsét nekik! Képek a fenti linken.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)