Hirdetés

Age of Conan - több, mint százezer kulcs elkelt előre!

|

Az első benyomások alapján az Age of Conan egyike lesz a legjobb MMO-knak. Úgy látszik sokan gondolják ugyanezt.

Hirdetés

Erőteljesen közeledik az Age of Conan hivatalos megjelenése, így a játékkal kapcsolatos hírek is szaporodnak: a játékhoz nem kevesebb, mint 111000 (azaz száztizenegyezer) úgynevezett Early Access, azaz korai hozzáférés kulcsot készítettek. Ezeket olyan játékosok kapták meg, akik előre megvásárolták a Collector's Edition-t, azaz a gyüjtői kiadást a játékból. Ez a mennyiség már a játék megjelenése elött elfogyott, ami jól jelzi a játékosok bizalmát az MMO-k trónjára törő legújabb jelölttel szemben. Többször elindult a Collector's Edition-ök gyártása, mert az első adagot napok alatt eladták, akkor újra gyártottak jónéhányat, ez is mind elment - többedik hullám után sikerült a 111000-es számot elérni, amely csak és kizárólag az előre megvásárolt gyüjtői kiadások számát jelenti. Ennek alapján bátran kijelenthetjük, hogy az Age of Conan minden bizonnyal sikeres lesz. Aki még nem ismerei a játékot itt olvashatja el róla mazur kiváló előzetesét: https://www.gsplus.hu/age-of-conan-betateszt.html

 


Aki pedig volt olyan mázlista/okos, hogy idejében megvásárolta a Collector's Editiont, már Hyboria földjén kalandozhat, hiszen az Early Access kulcs jogot adott ezeknek a játékosoknak, hogy a hivatalos indulás előtt elkezdhessék a játékot, s a késöbbiekben folytathassák karakterüket, amikor a "tömeg" rázúdul a játékra - első nap a készítők 700000, azaz hétszázezer darabot szállítanak majd a boltokba. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)