Hirdetés

Age of Conan: start 400 000 játékossal

|

A pénteken rajtolt Age of Conan szerverein már több mint 400 000 kalandor barangol, s más téren is igazán sikeres a játék.

Hirdetés

Pénteken rajtolt el az Age of Conan (igaz, az előrendelők már korábban is belevághattak a kalandokba), s máris szép sikereket könyvelhet el. A Funcom jelentése szerint hétvégén már több mint 400 000 játékos gyűjtötte a tapasztalati pontokat Hyboria véráztatta földjein, s a hivatalos oldal látogatottsága is meghaladta a 2.2 milliót az elmúlt tíz napban. Az újdonságokra éhes tömeg mellett a kritikusok is igen lelkesen fogadták a programot, az első 20 értékelés átlaga jócskán meghaladja a 90 százalékot. Conan diadalmenete tehát megkezdődött...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)