Hirdetés

Age of Conan: Unchained - több, mint 300000 új játékos csatlakozott az első hónapban.

|

Milliós eladással indult, de nagy csalódással folytatódott megjelenése után az Age of Conan.

Hirdetés

Azóta rengeteget változott, nagyon pozitívan, s amióta ingyenessé tették, elkezdett az élet is visszaköltözni a játékba. 

Általában nem tudunk számokat mondani az ingyenessé váló játékok látogatóiról, most azonban a Funcom elbüszkélkedett azzal, hogy amióta az Age of Conan "free-to-play" azóta több, mint 300000 új játékos csatlakozott minden idők legismertebb barbárjának mmo kalandjaihoz. 

"A hibrid üzleti modell bevezetése igen sikeresnek bizonyult" - nyilatkozta Trond Arne Aas, a Funcom igazgatója - "A szerverek nyüzsögnek az aktivitástól, megdupláztuk a játékból származó bevételeinket és meglehetősen pozitív tapasztalataink vannak az előfizetők számának növekedésével kapcsolatban is. Nagyon nagy reményekre jogosítanak a játék jövőjével kapcsolatban ezek a történések."

"Arra fókuszálunk, hogy minél több tartalmat és tapasztalatot adjunk játékosainknak, elsőként a mozihoz tartozó kaland-csomaggal, amely hamarosan megjelenik" - ezt Craig Morrison, a játék producere nyilatkozta. A 'Savage Coast of Turan’ kaland csomag a mozifilmet köti majd össze a játékkal a filmben látható új területek, új szörnyek és felszerelések bevezetésével. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)