Hirdetés

Age of Decadence - Beta demo letölthető

|

Az iron Tower Studios játéka már évek óta készül: meg is látszik rajta.

Hirdetés

Igazi Oldschol RPG élményben lesz része annak, aki kipróbálja az Age of Decadence-t - a játéknak nem a grafika az erős oldala.

Azonban hardcore RPG rajongók nagyon sok felfedeznivalót találnak majd ebben az izometrikus nézetű szerepjátékban, amely Glen Coock, The Black Company című regényfolyamán alapul - a romokban heverő, enyhe poszt-apokaliptikus mellékízzel bíró fantasy világ csavaros történettel, szerteágazó párbeszédekkel, körökre osztott harcokkal, mítoszokkal, legendákkal, politikai kérdésekkel, s morális dilemmával fogadja a bátor kalandozókat - ezt írta róla annak idején Chavalier kollega.

Most eljött az idő mindenki számára, hogy a játékot kipróbálhassa, hiszen a Beta Demo Release 2 publikusan elérhetővé vált:

Age of Decadence Beta Demo Release 2 (GamerShell)

Age of Decadence Beta Demo Release 2 (WorthPlaying)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)