Hirdetés

Age of Empires: Age of Discovery

|

Hát eljött!!! A PC Gamer legújabb számában első kézből értesülhetünk az Age of Empires legújabb epizódjának rakat infójáról. A folytatásban az 1500-as évektől indul a történet, mikor Kolumbusz felfedezi az új világot. Az egyjátékos mód az amerikai történelmet dolgozza fel egészen 1850-ig. Multiban összesen nyolc különféle nemzet közül választhattok majd. Nem lesz semmi, az már tuti!!! Update: Találtam néhány, sajnos elég rossz minőségű képet a játékról. Miért érzem azt, hogy ez iszonyatosan dúúúúrva lesz? :D

Update 2: Nem kis érdekességre bukkantam ezen az oldalon. Úgy fest, hogy az Age 3-ban, a Half-Life 2-ben is alkalmazott Havok fizikai motor egy átalakított változata került. Nem tudom ki játszott a HL2-vel, de, ha olyan fizikát tesznek egy stratégiába... hmmm, fincsíííí :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)