Hirdetés

Age of Empires: Definitive Edition - most csatlakozhattok a multiplayer bétateszteléshez

|

Limitáltak a helyek a tesztben, tehát megéri gyorsan regisztrálni, ha megjelenés előtt akarjátok kipróbálni a többjátékos módot.

Hirdetés

Az Age of Empires: Definitive Edition a hónap végén megjelenik immár Steamre is (tavaly február óta ugyebár a Microsoft Store-ból érhető el), a fejlesztők azonban még a start előtt tartanak egy multiplayer bétatesztet, hogy kipróbálják hogyan szuperál a cross-network funkció. A bejutás gyorsasági alapon történik, úgyhogy érdemes lehet sietni, ha részt akartok venni a tesztelésben.

Hirdetés

Maga a multiplayer béta augusztus 15-én zajlik majd, azonban a regisztráció már megnyílt, úgyhogy ha felkeltette az érdeklődéseteket a játék, akkor nincs más dolgotok, mint a PC-teken megkeresni vagy a Microsoft Store-ból letölteni az Xbox Insider Hub-ot, egy bejelentkezést követően az Insider content menün belül kikeresni az AoE: DE Beta ikonját és rákattintani a Join gombra. Ezután az alkalmazás átirányít majd a Microsoft Store-ba, ahol már le tudjátok tölteni az Age of Empires: Definitive Edition béta verzióját.

A teszt délután 5-kor kezdődik, és a fejlesztők két órás turnusonként ajánlják a csatlakozást, a multiplayerhez. Ahhoz, hogy részt tudjatok venni a bétában, mindenképp Windows 10-es rendszerrel kell rendelkezzetek, abból is legalább az 1903-as verzió szükséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)