Hirdetés

Age of Mythology: Tale of the Dragon megjelenés - heteken belül érkezik az új kiegészítő

|

Leleplezték az Age of Mythology: Extended Edition fejelsztői, mikor érkezik a Tale of the Dragon névre keresztelt kiegészítő, valamint bemutattak néhányat a nemsokára érkező kínai frakció egységei közül is.

Hirdetés

Még tavaly ősszel jelentette be a Frogotten Empires, hogy kapunk egy kínai témájú kiegészítőt az Age of Mythology: Extended Editionhöz, de egész eddig elég nagy volt a csend a Tale of the Dragon körül. Az új év viszont új infókat hozott, amik közül a legfontosabb a nemsokára elérkező megjelenési dátum.

Amint a fejlesztők elárulták, a kiegészítőig már csak január 21-éig kell várnunk, de bemutattak néhányat az ekkor bekerülő kínai frakció emberi egységei közül is egy-egy screenshottal. A War Academy épületben toborozhatjuk majd a Halberdiert, aki a lovasság ellen lesz igazán hatékony, ahogy a Chu Ko Nu nevű íjászt is, ami az egyik legerősebb távolsági egység lesz a felújított Age of Mythologyben. Választhatunk majd háromféle lovas egységből is, a nem túl erős, de cserébe olcsó Scout Cavalry mellett ott lesz a sokkal inkább strapabíró Cataphract és a Mounted Archer is.

Ez utóbbi lovasíjász létére más lovas egységek ellen lesz rendkívül erős, a gyengéi pedig ugyanazok lesznek, mint a többi íjásznak a játékban. Végül azt is megtudtuk, hogy a kínaiak várai két ostromegységet és egy tábornokot adnak nekünk, ami a körülötte harcolók teljesítményét turbózza fel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)