Hirdetés

Age of Pirates 2: City of Abandoned Ships - Horgonyt fel!

|

Az orosz Akella hol kisebb, hol nagyobb sikerrel próbálja meglovagolni a kalózromantika hullámait évek óta.

Hirdetés

Kalózkodni jó, hohó! No nem úgy, ahogy egyesek azt gondolnák. Pusztán a kalózromantika iránti olthatatlan rajongás beszél belőlem. Bizonyára túl sok regényt olvastam még gyerekként a hét tenger ördögeiről. A filmipar mellett a videojátékok is számos alkalommal nyúltak a hálás témához. Elegendő a Sid Meier nevével fémjelzett, remake-et is kiérdemelt Pirates!-ra gondolni, vagy az Age of Sail sorozatra, netán a Sea Dogs-ra, vagy személyes kedvencemre, a Sea Legends-re.



Az Akella fejlesztői szeretik ezt a témát, hiszen már sokadik játékuknak szolgálnak helyszínül a végtelen óceánok, s a trópusi szigetek. Ezúttal az Age of Pirates második részébe vágtak bele, ami az eltelt évek ellenére (az Age of Pirates: Caribbean Tales még 2005-ös) nem sokat változott. A történetről még semmit sem tudni, így azt sem, hogy visszatér-e a Shark testvérpár (Blaze és Beatrice) Sok mindent írhatnék még róla, de felesleges, hiszen a videó magáért beszél, arról nem is szólva, hogy ha a késlekedő hajósinas miatt megint hidegen kell ennem a makrélámat, kénytelen lesz végigsétálni a pallón. Elárulhatom, hamar véget ér, odalent pedig éhes cápák fényesítik a családi ezüstöt. Lakoma készül.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)