Hirdetés

Most egy stratégiai játékot ad ingyen a Humble Bundle

|

Siessetek, megint nincs túl sok idő arra, hogy beszerezzétek?

Hirdetés

Akik szeretik a 4X stratégiákat (explore, expand, exploit and exterminate, azaz felfedezés, terjeszkedés, kihasználás és kiirtás), azok bizonyára nagyon fognak örülni neki, hogy a Humble Bundle ajándékként osztogatja az Age of Wonders III-at, amelyről - és ebbe fájdalmas belegondolni - öt éve még Gyu írta a tesztet

Hirdetés

A Triumph Studios játékára most ingyen lecsaphattok, ha ellátogattok erre az oldalra, bejelentkeztek vagy regisztráltok (pillanatok alatt megvan) és a "Get the Game" feliratra ráböktök. Siessetek, a lehetőség csak május 11., azaz vasárnap estig áll fent, és a kódokat legfeljebb május 16-áig be kell váltani. Ha addig sikerül bezsákolni, örökre a steames gyűjteményetek része marad. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)