Hirdetés

Age of Wonders: Planetfall - a nagynevű stratégia most az űrbe megy

|

A Paradox Conon bejelentette a kiadó, hogy készül az Age of Wonders következő része, ami az űrbe visz minket.

Hirdetés

Az Age of Wonders egy tipikusan fantasy sorozat, de a következő rész a mágiát és a fura lényeket sci-fivel vegyíti. A játékos egy új galaxisban fog rendet tenni, de a 4X űrstratégia helyett itt egy-egy bolygóval fogunk dolgozni.

Hirdetés

Egy birodalom bukása után kerülünk a süllyesztőbe, ahonnan ki kell mentenünk a lakosságot és egy új jövőbe kell elvezetnünk őket. A bolygó felszínének minden titkát felfedezhetjük majd, felkutathatjuk a korábbi elnyomók történelmét, és újjáépíthetünk egy civilizációt, melynek irányát mi döntjük majd el. A fejlesztést az a Triumph Studios vezeti majd, amelyik a korábbi AoW részekért is felelt. 

A játék valamikor 2019-ben fog befutni. Nektek hogy tetszik a bejelentés? Kipróbáljátok majd a szép múltú sorozat új részét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)