Hirdetés

Agents of Mayhem - a Szentek logója is látszik az első képeken

|

Úgy tűnik, a Volition új játéka is a Saints Row univerzumában játszódik. Új Agents of Mayhem infókat és screenshotokat kaptunk.

Hirdetés

Tegnap egy animációval mutatkozott be az Agents of Mayhem, a Saints Row sorozatot fejlesztő Deep Silver Volition jövőre megjelenő játéka.

A bejelentéshez alig csatoltak pár szót, de élesedett a játék Amazon adatlapja, melyen szerepel egy rövid összefoglalás a játékmenetről. Ez alapján 12 ügynök közül válogatva állíthatjuk össze háromfős csapatunkat, melynek minden tagját irányíthatjuk, és menet közben, bármikor válthatunk köztük. A játékot a szuperhősökhöz kapcsolódó sztereotípiák, a képregények és rajzfilmek inspirálták. Ugyan ezt nem írják, de az egyik képen a középső ügynök mellkasán ott virít a Third Street Saints logójának kicsit szögletesített változata, amit a Saints Row sorozatból jól ismerünk, így lehet, hogy ez is ugyanabban az univerzumban játszódik, előfordulhatnak átfedések.

Az adatlapon képeket is találtunk, nézzétek meg őket, reméljük, nem folyik ki a szemetek a sok neon színtől.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)